Снимка: БГНЕС
fallback

Тейлър Суифт явно не преживява драматично раздялата с Мати Хийли и няма да пише песни за него.

За връзката между изпълнителката и фронтменът на "The 1975" се разбра в началото на май, а вчера стана ясно, че двамата са скъсали.
 
От "Page Six" споделят, че това не е голяма работа за Тейлър.
 
"Всеки, който наистина я познава, през цялото време казваше, че това е забавно нещо, добро прекарване на времето, което ще продължи колкото може и няма да е голяма работа, когато приключи", коментира източникът на изданието.
 
Според него, голямото внимание към връзката е било нещо глупаво.
 
Още за отношенията им четете в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

7

Пеперудка

преди 1 година

Тая има 10-20 "приятели" в тефтерчето, няма как да има песен за всеки.

6

Анонимен

преди 1 година

До Орнитологна някой наистина мозъка му е на врабче. Т.С. е една от певиците, които сама си пишат текстовете на песните. Пробивна е, има глас,а това че е комерсиална не е наш проблем. И в никакъв начин не е начин да оценяваме интелекта ѝ

5

Анонимен

преди 1 година

Тейлър Суифт олицетворява един модел на поведение, който аз наричам "Мадона". Тя не е слаба певица, но разчита повече на скандално поведение и показване на сексуалност. Подобни звезди бяха вече Бритни Спиърс, Кристина Агилера и лейди Гага. Но от началото на 90-те този модел се цени повече в САЩ, трудно е да запееш Уитни Хюстън ако нямаш хубав глас, а всеки може да пее песните на Бритни или на Тейлърката. по моемо това е своебразен тип чалга - повече секс, по-малко пеене.

fallback