Getty

Брад Пит с нови обвинения към Анджелина Джоли. Неговите адвокати съобщиха, че актрисата е продала тайно 50% от семейните им лозя във Франция. Това е станало по време на техния спор за попечителството над децата през 2021 г.  

По данни на Daily Mail, бившият на звездата бил като заслепен, когато научил, че тя го е прецакала, давайки своя дял на руски олигарх срещу крупна сума.  
 
Според защитата на актьора, чрез действията си Джоли се е облагодетелствала финансово. Но нейните действия са „незаконни и сериозно и умишлено са навредили на Пит“.
 
Анджелина и Брад имали споразумение за Шато Миравал
 
Британското издание съобщава, че бившите съпрузи имали договор. Според него нито един от двамата не можел да продава дяла си от бизнеса с лозята, без да поиска разрешението на другия. Той възлиза на стойност от 160 милиона долара. 
 
Предполага се, че когато Пит обявил че има нови бизнес партньори, Джоли тайно е продала своите 50%. По-интересното е, че купувачът е известно лице в Русия. По първоначалните данни той олигарх, който е бил час от конгломерат за вода в страната. 
 

Анджелина Джоли и синът ѝ Мадокс като младоженци в Белия дом

Мода с кауза – Анджелина Джоли стартира своя марка в помощ на бежанците

Станаха известни подробности за срещата на Анджелина Джоли и милиардера Ротшилд

„Както ще бъде доказано на процеса, действията на Джоли са били незаконни, тежко и умишлено са навредили на Пит“. Това пише в официалната позиция на адвокатите, подадена във Върховния съд на Лос Анджелис. 

Още за спора на Брад Пит и Анджелина Джоли, както и други новини за звезди ще откриете в Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase