Getty
fallback

След години на борба в медиите и социалните мрежи, няколко обидни думи и изнасяне на кирливи ризи, Ким Катрал е готова да се завърне в емблематичната си роля на Саманта Джоунс и да зарадва феновете си.

От HBO Max, които са създатели на „Сексът и градът“ и продължението му „И просто така...“, потвърдиха пред медиите, че 66-годишната актриса отново ще се появи на екран като любимата ни приятелка, без която една незабравима четворка не може да съществува. Тя ще участва във втория сезон на „И просто така“, като се очаква да я видим чак във финалния епизод, където ще говори по телефона с Кари Брадшоу (Сара Джесика Паркър).
 
Според Variety, Катрал е заснела своята сцена на 22 март в Ню Йорк, но не се е срещнала с нито една от колежките си, включително Паркър, с която споделя екрана в този момент. Синтия Никсън, която влиза в ролята на Миранда Хобс, и Кристин Дейвис, която играе Шарлот Йорк, също не са успели да се видят с бившата си колежка. Ким е нямала досег и със създателя на поредицата – Майкъл Патрик Кинг. Все пак тя е имала някаква комуникация и взаимодействие с член от екипа на „Сексът и градът“, а именно дизайнерката Патриша Филд.
 
Макар появата на Катрал да идва като изненадваща новина за феновете, Патрик Кинг заяви пред Variety миналия юни, че Саманта винаги ще бъде част от вселената на „Сексът и градът“ и най-вероятно ще я видим във втория сезон на „И просто така“, който прави премиерата си на 22 юни. Когато беше попитан дали героинята ще бъде видяна в бъдещи епизоди, той категорично заяви „Да!“.
 

Сара Джесика Паркър: Не искам да работя с Ким Катрал

Как Ким Катрал реагира на новия „Сексът и градът“?

„Сексът и градът“ лишил Ким Катрал от дете

Помолен да даде малко повече детайли около развитието и сцените на Саманта Джоунс, която изостави Ню Йорк и замина за Великобритания, за да работи като ПР на голяма компания, Кинг отказа да ги даде. „Всичко е съвсем ново за момента. Едно от основните ми правила е да не казвам нищо, докато то не се случи“, допълни режисьорът. Той заяви, че единствената му цел е да събере всички познати герои на едно място, така че ще работи за това през следващите епизоди.

Още за завръщането на Ким Катрал и друго новини от света на киното ще откриете в Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

2

Lina

преди 10 месеца

Голямото завръщане е един телефонен разговор. Актрисата е категорична, че на 60+ и е късно да говори само за кекс. Играе други , по - истински роли.

1

Русия печели

преди 10 месеца

Българите са *** хора

fallback