БГНЕС

Кан е мястото, на което всички почитатели на киното и Холивуд искат да бъдат в момента. Край Лазурния бряг се провежда едно от най-бляскавите събития в индустрията, а именно филмовият фестивал, който доста често предвещава бъдещите номинации за "Оскар". Тази година имаме доста неща, за които да говорим, а събитието все още не е свършило.

Още в началото видяхме завръщането на Джони Деп към киното след дългия и шумен развод с Амбър Хърд, който мина и през съдебната зала. След това станахме свидетели на комбинацията между Леонардо ди Каприо, Мартин Скорсезе и Робърт де Ниро, чийто филм Killers of the Flower Moon получи деветминутни овации. Преди няколко дни пък на екран беше показан и най-дългоочакваният проект до този момент - Asteroid City на Уес Андерсън, събиращ в себе си цяла плеяда звезди. 
 
На червения килим в Кан минаха Скарлет Йохансон, Мая Хоук, Стив Карел, Брайън Кранстън, Джейсън Шварцман, Ейдрън Броуди, Хоу Дейвис, Рупърт Френд и Том Ханкс, който взе със себе си и съпругата си Рита Уилсън. Докато всички звезди на филма заслужаваха внимание, то последните две създадоха поводи за таблоидни статии не само заради външния си вид, но и заради поведението си. 
 
Рита Уилсън, която е омъжена за Том Ханкс от 1988 година, носеше на червения килим черна докля на Versace, допълнена с прекрасно наметало и сребърни бижута от Bulgari. Съпругът й, от своя страна, заложи на класическа комбинация от черен смокинг и бяла риза. Всичко вървеше прекрасно за двойката, която се усмихваше на фотографите и показваше дългогодишната си любов, докато на килима не се появи човек от екипа в Кан и създаде поводи за дискусия в социалните мрежи.
 
Рита Уилсън беше една от първите, които опроверга злонамерените статии, като публикува скрийншот на една от тях и даде обяснение за случилото се. Тя категорично отрече твърденията и разясни какво точно е станало на червения килим и защо съпругът й е с такава физиономия.

 

Семейна вечер за Том Ханкс: Заведе съпругата и сина си на премиера

Семейна вечер на червения килим – Том Ханкс и Рита Уилсън

Том Ханкс защити съпругата си от агресивен фен

Въпросната снимка, която обиколи целия свят за минути, показва как семейство Ханкс говори с млад мъж, облечен в официален костюм, а Том сочи нещо зад камерата и лицето му изразява ярост или недоволство. Веднага таблоидите видяха повод за статия, като описаха 66-годишния актьор като "злобен", "агресивен" и "недружелюбен" към хората с по-нисък ранг от него. Разбира се, в тези думи няма и капка истина. 

Още за поведението на Том Ханкс в Кан и други новини от света на звездите и киното ще откриете в Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase