Getty images
Решихме да съберем визите на най-влюбените, красиви и видимо щастливи двойки знаменитости, които бяха забелязани на тазгодишния филмов фестивал в Кан. 
 
Френският филмов фестивал, който тази година празнува своето 76-то издание, е едно от най-очакваните звездни събития за годината в Европа, както по отношение на киното, така и по отношение на блясъка и модата. И тази година имаше много стилни изявления, направени от различни знаменитости по време на престижните филмови премиери, но ние ще обърнем внимание на няколко популярни двойки, които донесоха полъха на любовта на червения килим.
 
Може би една от най-интересните двойки бяха 80-годишмният Харисън Форд и съругата му Калиста Флокхард, които много рядко се появяват на публични събития. Този път те пристигнаха заедно в пълния си блясък и в страхотно настроение. Харисън и Калиста се ожениха през 2010 г., но по всичко си личи, че романтиката помежду им не е изчезнала. В интернет се появи снимка, на която облечения в смокинг Харисън се възхщава тайно на стройната си жена, надничайки тайно през вратата, докато тя се оправя за събитието.
 
На същата премиера (на последния филм за Индиана Джоуйнс) се появиха супермоделът Адриана Лима и половинката й - продуцента Андре Лемерс, които посрещнаха първото си дете заедно миналия септември. Адриана и Андре не спряха да се прегръщат и целуват пред камерите, като Лемерс внимателно следеше и оправяше шлейфа на пищната рокля на синеоката Адриана. 
 
След появата на Джони Деп в Кан - фенове го разкритикуваха за развалените му зъби
 

 
Филмовият фестивал в Кан – където модата среща изкуството
 

 
Фестивалът в Кан – Майкъл Дъглас с почетна „Златна палма“, Брад Пит осигури алкохола
 
Друга двойка, която привлече цялото внимание на фотографи и медии бяха  Дуа Липа и Ромен Гаврас, които се възползваха от възможността на червения килим, за да потвърдят връзката си публично, след като от няколко месеца се говореше, че певицата с босненски корени е започнала да се среща с бившия приятел на своята колежка Рита Ора.

Още за двойките на фестивала в Кан и други новини от света на звездите и лайфстайла ще откриете в Tialoto.bg 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase