Снимка: Getty
fallback

Харисън Форд започна своето емоционално сбогуване с Индиана Джоунс в четвъртък, докато присъстваше на звездната премиера на последния си филм "Индиана Джоунс и реликвата на съдбата (The Dial Of Destiny) на филмовия фестивал в Кан. 80-годишният актьор беше подкрепен от съпругата си Калиста Флокхарт и от колежките си от лентата - Фийби Уолър-Бридж.

Уважаваният холивудски ветеран даде старт на лебедовата песен на своя емблематичен екранен герой Индиана Джоунс, влизайки в неговия образ за пети и последен път.

Харисън и 58-годишната Калиста се появиха заедно на червения килим за първи път от много години. Двамата са известни с това, че предпочитат да живеят в уединение и рядко се появяват на публични места.

Вечерта на актьора и жена му обаче беше помрачена от неудобен гаф при сядането им в Palais des Festivals, където се прожектира последният филм на Форд като Индиана. Оказа се, че за Флокхарт не се е намерило място до съпруга й и то на собствената му, дългоочаквана премиера!

Изящната Калиста, облечена в бляскава черна рокля от тюл, беше сложена да седи не до съпруга си, а на един ред зад него, което предизвика нейната сконфузна усмивка и неговото каменно изражение.

Цялата  статия за Харисън и снимки с Калиста, можете да видите в Tialoto.bg

Източник:  Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

Анонимен

преди 11 месеца

Рамзес IV закопал кивота в гробница, в която ги затвориха. Вече съм забравил името на актрисата. Обувката и пада и една кобра се промушва под каишката.

9

Анонимен

преди 11 месеца

Последни издихания на добрия стар Холивуд и приключенските филми с чаровен бял герой, черен хумор и закачки между него и женския образ... В следващото продължение очаквайте нежен, невротичен и неуверен в пола си Индиана (Хари Стайлс, Тимоти Шаламе?) заедно с 200-килограмова цветнокожа (Lizo, Виола Дейвис?) да борят промените в климата или някой ужасен бял супермачист...

8

Анонимен

преди 11 месеца

До Анонимен 3 Лансира го,защото върши работа!И то както трябва!

fallback