БГНЕС
Хелън Мирън направи доста цветна поява на червения килим в Кан за първия ден от филмовия фестивал.
 
77-годишната актриса пристигна край Лазурния бряг, за да участва в откриващата церемония и донесе със себе си истинска приказна атмосфера. Тя облече дълга до земята рокля в син цвят с дълбоко деколте и дълъг ръкав, отличаваща се с гънки около талията и изящна част на гърба. Мирън съчета тоалета със сребърни сандали Sole Bliss и черно ветрило с надпис #WorthIt, което е намек към партньорството ѝ с L'Oreal Paris.
 
Бижутата на актрисата бяха скромни, но прекрасни, включително масивна сребърна огърлица с висулка и обеци. Към всичко това беше добавен и син маникюр, който чудесно пасваше на роклята. Но това, което определено привлече вниманието на прословутия червен килим в Кан, беше ефектната прическа на Мирън.
 
Естествено побелялата ѝ коса беше оцветена в разкошно синьо-лилаво омбре и прибрана високо на главата ѝ в разрошена прическа. Кичури сива, синя и лилава коса блестяха ярко, докато Хелън позираше гордо пред фотографите и от време на време скромно използваше ветрилото си, за да си осигури хлад. Актрисата запази драматичната си визия и с грима, носейки яркорозови устни и ярки сенки, подчертаващи очите.
 

Хелън Мирън: Носех грим всеки ден по време на изолацията

Хелън Мирън на 74: Козметичната индустрия все още ни е длъжник!

Хелън Мирън икона и над 50

Мирън за пореден път показва, че не се страхува да промени цвета на косата си. През 2019 година тя каза пред списание People, че възприемането на естествения нюанс на кичурите ѝ е позволило да се забавлява и експериментира със забавни временни и лесно измиващи се нюанси. Същата година тя се появи с розова коса на филмовия фестивал в Кан.

Още за появата на Хелън Мирър в Кан и други новини за кино и мода ще откриете в Tialoto.bg 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase