Getty
fallback

Ако една модна икона не ви стига, какво ще кажете за цели три?

Това получиха посетителите на галавечерта на Bulgari във Венеция, когато на червения килим стъпиха красавиците Приянка Чопра, Ан Хатауей и Зендая. Трите дами, които са част от лицата на известната марка за бижута, приковаха погледите със стилни тоалети и прекрасни визии, достойни за конкуренция на тези, които видяхме в първия ден от фестивала в Кан.
 
Вечерта беше в чест на новата бижутерийна колекция на Bulgari, като Ан Хатауей избра рокля на Atelier Versace, която включваше златен цвят в горната част, който избледняваше в сребърни искри надолу. Тоалетът имаше и украсена със скъпоценни камъни качулка, която звездата сложи след червения килим. Дизайнът е направен лично от Донатела Версаче, а дълбокото деколте разкриваше красиво диамантено колие с големи розови скъпоценни камъни.
 
Хатауей съчета дрехата с лъскави сребърни токчета на платформа, гривни на всяка от китките си и няколко пръстена за допълнителен блясък. Актрисата завърши цялостната картинка с малка черно-златиста чанта и мек бляскав грим.
 

Новото модно поколение – Зендая с първа кампания за Louis Vuitton

 

Визия на деня: Ан Хатауей без грим на червения килим

 

Звездно шоу в Мумбай – Зендая, Джиджи Хадид, Карли Клос и Приянка Чопра с безупречни тоалети

Що се отнася до Зендая, тя носеше черна рокля от Richard Quinn с паднали ръкави и дълбоко деколте. Актрисата допълни визията със сребърно колие във формата на змия и прическа, напомняща за стила на Стария Холивуд. Опушеният черен грим чудесно се съчетаваше с роклята, а розовите устни и минималистичния фон дьо тен допълваха визията.

Още за визиите на трите звезди и други новини от света на модата ще откриете в Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

4

Анонимен

преди 11 месеца

При Янка или при Пенка?

3

Ядрен вампир Z

преди 11 месеца

Като малък ходих в Русия.Много обичах да ям истински Прянка.Тия българските не стават за нищо

2

Теди

преди 11 месеца

ТОВА НА СНИМКАТА СА ТРИ ДАМИ ПРОСТАЦИТЕ ПО- ДОЛУ ДА ГО ЗНАЯТ

fallback