Getty

јко една модна икона не ви стига, какво ще кажете за цели три?

“ова получиха посетителите на галавечерта на Bulgari във ¬енеци€, когато на червени€ килим стъпиха красавиците ѕри€нка „опра, јн ’атауей и «енда€. “рите дами, които са част от лицата на известната марка за бижута, приковаха погледите със стилни тоалети и прекрасни визии, достойни за конкуренци€ на тези, които вид€хме в първи€ ден от фестивала в  ан.
 
¬ечерта беше в чест на новата бижутерийна колекци€ на Bulgari, като јн ’атауей избра рокл€ на Atelier Versace, ко€то включваше златен цв€т в горната част, който избледн€ваше в сребърни искри надолу. “оалетът имаше и украсена със скъпоценни камъни качулка, ко€то звездата сложи след червени€ килим. ƒизайнът е направен лично от ƒонатела ¬ерсаче, а дълбокото деколте разкриваше красиво диамантено колие с големи розови скъпоценни камъни.
 
’атауей съчета дрехата с лъскави сребърни токчета на платформа, гривни на вс€ка от китките си и н€колко пръстена за допълнителен бл€сък. јктрисата завърши ц€лостната картинка с малка черно-златиста чанта и мек бл€скав грим.
 

Ќовото модно поколение – «енда€ с първа кампани€ за Louis Vuitton

 

¬изи€ на ден€: јн ’атауей без грим на червени€ килим

 

«вездно шоу в ћумбай – «енда€, ƒжиджи ’адид,  арли  лос и ѕри€нка „опра с безупречни тоалети

ўо се отнас€ до «енда€, т€ носеше черна рокл€ от Richard Quinn с паднали ръкави и дълбоко деколте. јктрисата допълни визи€та със сребърно колие във формата на зми€ и прическа, напомн€ща за стила на —тари€ ’оливуд. ќпушени€т черен грим чудесно се съчетаваше с рокл€та, а розовите устни и минималистични€ фон дьо тен допълваха визи€та.

ќще за визиите на трите звезди и други новини от света на модата ще откриете в Tialoto.bg 

“ова се случи Dnes, за важното през ден€ ни последвайте и в Google News Showcase