БГНЕС

Принц Хари и Меган Маркъл са от знаменитостите, които трудно могат да останат незабелязани на обществено място. Така двамата са били видени от репортери да напускат първокласен суши ресторант в Монтесито. Както се оказа по-късно, това изобщо не е било романтична вечеря, а бизнес преговори. Семейство Съсекс са били на среща с Камерън Диас и нейния съпруг Бенджи Мадън.

Предполага се също, че Гуинет Полтроу и нейният съпруг, телевизионният продуцент Брад Фалчук, както и главният изпълнителен директор на Bumble Уитни Улф Хърд и нейният съпруг и наследник на петролния магнат Майкъл Хърд са се присъединили към компанията, предава OK Magazine.

Това беше първият път, когато принц Хари и Меган Маркъл бяха забелязани публично, откакто херцогът отлетя за Лондон за коронацията на баща си Чарлз III на 6 май.

Все още не се знае какъв е поводът за срещата им, но се предполага, че става въпрос за бизнес начинание. До този момент не е било известно да има и приятелство между херцозите на Съсекс и актрисата Камерън Диас.

 

Меган Маркъл избра златна рокля за поредната си награда

Меган Маркъл се възхитила на лукса, в който живеят принц Уилям и Кейт Мидълтън

Меган Маркъл нае бившия бодигард на Ким Кардашян

Освен това именно в автобиографията си Хари отрече слуховете, че някога е имал връзка с актрисата.

Още за срещата на Меган Маркъл със звездите от Холивуд и други новини за звезди ще откриете в Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase