Getty

Филмовият фестивал в Кан отново е тук, носейки със себе си ежегодните стил и красота, свързани с първото важно събитие от света на киното.

В премиерната селекция има много впечатляващи филмови заглавия – във и извън състезанието за „Златна палма – като най-чаканият актьорски състав е този на Asteroid City, където попадат имена като Скарлет Йохансон, Марго Роби, Мая Хоук, Том Ханкс и много други. Също така очакваме да видим премиерата на сериала The Idol от The Weeknd, в който главно действащо лице е Лили-Роуз Деп. Петата част на Индиана Джоунс ще сложи край на поредицата с Харисън Форд, като към него ще се присъедини и един от талантите на Холивуд Фийби Уолър Бридж.
 
Всички тези имена ще бъдат във Франция, докато не бъдат раздадени най-големите награди за филм, актьорска игра, режисура и сценарий. Преди това обаче по червения килим минават звездите, показвайки на целия свят върху какво са работили дизайнерите през последните седмици. Вече видяхме завръщането на Джони Деп, както и невероятната прическа на Хелън Мирън, но има още толкова много тоалети и визии, за които да говорим.
 
Първият ден в Кан вече мина, давайки ни множество теми за обсъждане, като най-голямата от тях, както винаги, е модата.
 
1. Ел Фанинг
 
Началото на филмовия фестивал беше дадено с премиерата на Jeanne du Barry, бележейки завръщането на Джони Деп към киното. Събитието трябваше да бъде почетено по най-специалния начин, а Ел Фанинг се справи повече от добре със задачата. Тя се облече в приказна дълга рокля на Alexander McQueen без презрамки и интересен обемен корсет. Тоалетът бе съчетан с бижута от Cartier, включващи диамантен чокър, гривни и пръстени.
 
2. Наоми Кембъл
 
Няма как едно бляскаво събитие да мине без присъствието на супермодел от 90-те години. Кан винаги е свързван с по-винтидж модата, поддържайки правила за стил и елегантност още от създаването си през 1946 година. Кембъл спази традицията и избра елегантна дълга рокля в сребрист цвят с дълбоко деколте и масивни презрамки. Тя допълни визията с високи сребърни токчета, слънчеви очила и бижута от Chopard.
Аплодисменти и сълзи за Джони Деп при завръщането му в Кан
 
3. Ума Търман
 
Малко преди дъщеря ѝ Мая Хоук да мине по червения килим, Ума Търман опипа почвата и позира за фотографите в прекрасен тоалет. Тя облече розова рокля, чиято долна част създаваше илюзията за панталон, комбинирана с дълго червено наметало. И тук, както при Наоми Кембъл, бижутата бяха дело на Chopard.
 
Още за най-хубавите тоалети на фестивала в Кана и още новини за мода, звезди и лайфстайл ще откриете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase