Снимка: Нова тв/Георги Димитров
fallback

Станислав Иванов от Перник е големият победител в сезон 5 на Hell’s Kitchen България. 29-годинишният кулинар надделя над талантливата Виолета във финала и спечели голямата награда от 100 000 лева.

По време на решаващата вечерна резервация Станислав можеше да разчита на неговите близки приятели и бивши съотборници – Мацоев, Мартин, Васил и Виктор. Завършилата на второ място Виолета от София се представи много добре във финала, но Станислав показа по-добри кулинарни умения и по-силни лидерски качества и си тръгна с титлата „най-добър готвач за 2023 година“.

По време на финала Шеф Виктор Ангелов заяви: „Станислав, Виолета, вие двамата показахте, че всеки може да спечели, стига да положи нужните усилия. Така е и в Hell’s Kitchen, така е и в живота. Вие двамата сте бъдещето. Не само на нашата професия, но и на България!“

Hell’s Kitchen България избра и своя първи звезден победител. Риалити звездата Виктория Капитонова спечели приза, след като представи почти безпогрешно двустепенно меню в звездния финал. На второ място остана Мирослава Профирова, която доби популярност след участието си в „Игри на Волята“. Мира впечатли със своята модерна интерпретация на традиционни български ястия, но малки грешки ѝ костваха победата.

Станислав Иванов е третият мъж в историята на Hell’s Kitchen България, който печели предаването.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

Асен

преди 11 месеца

Значи трябва да ревеш да намесваш родители за да спечелиш някакво измислено състезание!!!!

10

Жорко

преди 11 месеца

Аз гледах това плоско предаване само заради рускинята, наистина е мехлем за очите.

9

Един с Една

преди 11 месеца

Имали ''лидерски качества'' ...ХАХА 3 месеца само мигаха и поемаха замеряници със храна и салата...през останалото време цивреха и викаха Да шеф....големи лидери...те такива са и ЕС лидерите

fallback