Снимка: БГНЕС/EPA

Чарлийз Терон има нова тръпка, папараци я спипаха докато е била на среща с модела Алекс Димитриевич.

Слуховете за техния романс се появиха през януари тази година, сега бяха заснети на излизане от ресторант, държейки се за ръце.

Терон има в актива си много афери с известни личности на високо ниво. През 90-те години на миналия век тя се среща с актьора Крейг Бирко, а по-късно с вокалиста на Third Eye Blind Стивън Дженкинс. По-късно има афера с актьора Стюарт Таунсенд, с когото са заедно в продължение на осем години. Твърди се, че причината за раздялата им е била, че кариерата на Терон е била по-успешна.

През 2013 г. стана известна връзката на актрисата с Шон Пен, с когото дълго време са били близки приятели. Година по-късно двойката дори обяви годежа си, но по-късно се раздели.

Чарлийз има две осиновени деца - през 2012 г. осиновява момче на име Джаксън, а през 2015 г. - момиче на име Аугуст. Най-голямото дете на актрисата често е било обект на таблоидни публикации, тъй като предпочита да носи женски дрехи и според Терон се идентифицира като момиче. Това често е било повод за критики срещу актрисата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase