Снимка: БГНЕС
fallback

 Шакира е била забелязана на вечеря с Луис Хамилтън в Маями.

В интернет пространството се появи видео, на което се вижда как певицата и автомобилният състезател са в популярен ресторант в Маями.
 
Шакира върви из ресторанта и се забелязва как приближава масата на Хамилтън. Там се вижда и друг мъж, който се обръща, когато изпълнителката приближава.
 
Луис се усмихва, докато двамата с Шакира се поздравяват. Той изглеждал щастлив, че вижда певицата, коментират от "The Sun".
 
След като бяха забелязани в ресторанта, Шакира и Луис са били видени да се наслаждават на разходка с лодка. Двамата отново били в компанията на приятели.
 
От папарашки снимки се вижда, че изпълнителката е носила лилаво горнище на бански и лилави къси гащи. Автомобилният състезател пък е бил с бяла шапка с козирка, слънчеви очила, черен потник и карирани шорти.
 
На върха на яхтата се вижда надуваем крокодил.
 
Още за срещите им четете в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

Бат Зидар

преди 11 месеца

Аве , какво ни интересува кой с каква шапка бил, имали ли са очила , колко им били раирани шортите и какъв на цвят бил надуваемия крокодил дето се виждал на папарашките снимки.... направо пишете дали Хамилтън я е оппънал и в каква поза .... Другото е само баластра от ненужни думи да си запълните статията.

13

Много Умен

преди 11 месеца

Амчи още хваща окото, да се пробва.

12

дедо Ташунко

преди 11 месеца

Шакира тъче на няколко стана, многомашинничка.

fallback