Снимка: Getty

Мила Йовович дебютира нова шикозна прическа в стил пънк рок, която сама си е оформила, след като се е настанила в хотел Four Seasons в Лос Анджелис. Небрежната и доста необичайна визия на актрисата със сръбски корени се отличава с асиметрия, като някои участъци от скалпа ѝ дори се виждат, а на други места косата ѝ е с по-дълги кичури, като в задната част те приличат на нещо като опашка на пони. Синеоката брюнетка сама сподели кадри от новия вид на косата си в Instagram, като обясни на какво се дължи и решението ѝ да се подстриже така.

„Блаа!Чувствах, че имам нужда от промяна и имах машинка за подстригване подръка“, написа звездата от „Хелбой“, демонстрирайки философска нагласа.

„Както и да е, косата ми ще израсте отново. Можете да харесате или да намразите прическата ми, но тя вече е факт и сега ще видим в какво ще прерасне.“

Известната приятелка на Мила – актрисата Алиса Милано, даде одобрението си за новия стил на Йовович като дори я помоли да ѝ помогне да промени и своята собствена визия. „Ела да оформиш и моята прическа! Донеси и машинката!“, написа Милано в социалната медия.

Прическата на Мила можете да видите в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase