Хопър Пен, Дилън Пен и Зоуи Сайдъл: Снимка: Getty

Синът на Шон Пен и Робин Райт – Хопър и дъщерята на Розана Аркет – Зоуи потвърдиха романса си, като се оставиха да бъдат снимани от папараците, докато се разхождаха влюбено из италианската столица Рим, където двамата снимаха заедно своя филм от 2022 г. „Знаци на любовта“.

На кадрите се вижда как влюбените гълъбчета Хопър Пен и Зоуи Сайдъл се целуват нежно, държат се за ръце и се смеят щастливо, докато споделят храна, пазаруват и разглеждат забележителностите около тях. И 29-годишният Хопър, и 28-годишната Зоуи се опитват да пробият в голямото кино, подобно на своите родители, като междувременно явно са открили и любовта.

Неотдавна Хопър сподели в интервю за списание People, че Шон е бил доста „строг“ с него, когато е растял. „Винаги се забърквах в неприятности“, обясни той, добавяйки, че е имал доста пререкания с известния си баща.

Все пак Хопър издаде, че 62-годишният носител на „Оскар“ доста се е успокоил в последно време и към днешна дата отношенията им са много по-гладки. През 2018-а Хопър беше задържан за притежание на наркотици, а на следващата година той разкри пред списание ES, че е водил дълга битка със зависимостта си към метамфетамините.

Цялата статия можете да прочетете в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase