Снимка: БГНЕС
fallback

 Принц Уилям изглежда изключително търпелив и внимателен с хората, но когато е около баща си Чарлз, понякога е доста избухлив. Това са наблюденията на кралския експерт Робърт Джобсън. В своята книга, посветена на различните лица на новия крал, той разкрива как влияе на темперамента на по-големия си син. 

 
Оказва се, че съпругът на Кейт Мидълтън може да бъде труден за понасяне, колкото и да не ни се вярва. И причина за това стават прищявките и заповедите на своя баща, с който прекарва все повече време заради неговите дела. 
 
„Той е мотивиран човек и това може да го направи нетърпелив. Това може да направи Уилям избухлив, когато си има работа с Чарлз“, пише той в „Нашият крал: Чарлз III“.
 
Джобсън допълва, че докато синът на Елизабет Втора пламва много лесно, то бързо му минава. За разлика от сина му Уилям, който рядко се успокоява за часове. 

Принц Хари потвърждава за гневните изблици на брат си 
 
В своята книга по-малкият син на Чарлз потвърждава, че брат му е смятан за добронамерен.  Ала както казват - тихите води са най-дълбоки! Много често двамата са се карали така, че дори са стигали до бой. 
Още по темата - четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

дедо Ташунко

преди 11 месеца

Принца е *** и покорен на Кейт. Тя владее положението.

10

Анонимен

преди 11 месеца

Три деца не се гледат лесно. Как няма да е избухлив?

9

ЧИТАТЕЛ

преди 11 месеца

Безделници, които произвеждат нещо само когато са клекнали....

fallback