Снимка: Getty

Как се определя дали едно събитие е важно? Когато се говори за него дни след провеждането му и всяка една свързана тема е все още толкова актуална.

Met Gala определено е едно от събитията с огромна важност не само за модната, но и за всяка друга развлекателна индустрия. Наричан модните Оскари, балът в музея „Метрополитън“ се провежда всяка година в първия понеделник от май и събира на едно място познати лица от шоубизнеса. Надпреварата за най-добър тоалет е безмилостно жестока, като присъстващите трябва да спазват темата на годината и заедно с екипа си от стилисти да измислят най-добрата рокля или костюм.

Безспорният фаворит почти всяка година е Блейк Лайвли, която някак си успява да съчетае тоалета си с килима, разпънат по стълбите на „Метрополитън“. Присъствието ѝ винаги е предизвиквало вълнение у зрителите, но тази година тя остави върха свободен, след като реши да не присъства на събитието. Заяви пред феновете си, че с удоволствие ще гледа червения килим по телевизора, докато се грижи за новороденото си дете и трите му каки.

Една от претендентките за най-добра визия тази година беше Дженифър Лопес. Изпълнителката винаги има какво да покаже на светски събития и Met Gala не направи изключение. Макар да присъства без съпруга си Бен Афлек, Лопес привлече вниманието и се превърна в една от централните теми на събитието. Няколко дни по-късно тя продължава да буди интерес и затова реши да покаже как е успяла да се подготви за най-важната вечер в модата.

Вижте видеото, в което Джей Ло показва лицето си преди макиажа за Met Gala в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase