Снимка: Getty

Гуинет Полтроу споделя повече детайли за връзката с бившия си годеник Брад Пит.

50-годишната актриса беше гост в поредния епизод на подкаста Call Her Daddy, където си спомни за романтичните отношения с един от най-желаните мъже в Холивуд. Връзката между Пит и Полтроу продължава от 1994 до 1997 година, когато те развалят годежа си. През тези три години двамата бяха изключително популярни в светските среди и феновете им се множаха с всеки изминал ден.

Спомняйки си, че връзката помежду им е била мигновена, Гуинет е категорична, че любовта ѝ с Брад е била от пръв поглед. Двамата се запознават на снимачната площадка на филма Seven и веднага разбират, че са един за друг. Затова и годежът им не закъснява, като Пит пада на едно коляно през 1996 година в Аржентина, само две години след първата им среща.

Полтроу разказва с повече детайли за предложението, спомняйки си че всичко се случило в една декемврийска вечер в къщата, която с Пит наели за престоя си в Аржентина. „Иска ми се да помнех точните му думи, но само помня, че ми предложи и беше фантастично, бях много развълнувана. Бяхме говорили за годеж, но наистина бях изненадана в този момент, това го помня. Може би съм била на 24“, казва актрисата.

За съжаление, двойката така и не стига до сватба, като разваля годежа шест месеца по-късно и официално обявява раздялата си.

Цялата статия можете да прочетете в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase