Снимка: Fest Team

Един от най-обичаните съвременни гръцки изпълнители Никос Вертис празнува 20 години музикална кариера с грандиозно турне, което ще мине и през България. Бургас посреща енигматичния изпълнител на 30 юли на пристанището в морския град.

Билетите влизат в продажба днес в 10:00 на ticketstation.bg, а промо цените стартират от 88 лева, съобщават организаторите от Fest Team.

Концертът в морския град ще бъде на 30 юли и ще се проведе в свободната за достъп зона на пристанището. Той ще бъде част от турнето на Вертис със заглавие "20 години на сцена", което тръгва от Кипър.

Никос Вертис подготвя музикален спектакъл, съчетаващ традиционна гръцка музика с поп и денс звучене, в който ще участва голям бузуки оркестър с 25 музиканта на сцена. Заедно с тях той ще изпълни някои от своите най-популярни песни, сред които „Ако си една звезда“, „Искам да ме почувстваш“, „Не мислиш за мен“.

Никос Вертис е роден на 21 август 1976 година в Нидерландия. На шестгодишна възраст се мести със семейството си в Солун, където започва уроци по бузуки, а от 15-годишен започва да се занимава и с пеене. Първият му студиен албум е издаден през 2004 г. и досега има в дискографията си общо пет дългосвирещи студийни записа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase