Снимка: Getty

Това, което се случва във Вегас, не винаги остава там, особено ако Зендая Колман е замесена. Всяка една нейна поява създава вълнение по целия свят, а снимките й се разпространяват със скоростта на светлина и биват харесвани и коментирани от милиони потребители.

Актрисата удостои с вниманието и присъствието си CinemaCon в Лас Вегас, за да промотира втората част на филма "Дюн" заедно с колегата си и близък приятел Тимъти Шаламе. Разбира се, както всяка поява на Зендая на червения килим, и тази не остана незабелязана и некоментирана. Звездата успя отново да създаде модна тенденция, която се обзалагаме, че ще бъде навсякъде съвсем скоро.

За CinemaCon Зендая се появи с визия на Louis Vuitton, след като бе избрана за новото лице на известната марка. Тоалетът, който се отличава с изцяло гол гръб, бе показан за първи път на дефилето есен/зима 2023 в Париж. Той включва светлосива жилетка с дълбоко, V-образно деколте и тънки ревери, съчетани със склуптурирани панталони с широки крачоли.

Жилетката обаче не беше просто допълнение към костюма от три части. Тя беше с напълно гол гръб и придържана към тялото с елегантен, съмпъл черен колан, което позволяваше на гърба на Зендая да бъде напълно изложен на показ, докато тя въреше уверено и с високо вдигната глава по червения килим. Актрисата завърши визията с бели обувки, гривни и обеци в металик цвят.
 

Вижте прекрасната Зендая във въпросния, шикозен костюм в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase