Снимка: Getty Images
fallback

Принц Уилям не проявява никакъв интерес към това да говори с брат си принц Хари преди коронацията на баща им крал Чарлз Трети, която ще се състои на 6-и май в Лондон.

Хари ще се прибере в Англия за събитието, а съпругата му Меган Маркъл и двете им деца, Арчи и Лилибет, остават в САЩ. Хари няма да е настанен на първите редове, а ще стои цели 10 реда зад Уилям на коронацията в Уестминстърското абатство.

"Уилям все още е разстроен заради книгата на Хари. Той чувства, че това беше предателство и той няма интерес към това да общува с Хари преди коронацията за техните несъгласия. Връзката им все още е счупена и не е ясно кога те ще могат да поправят нещата", посочва източник на "Entertainment Tonight".

Още за отношенията им четете в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

30

Ела

преди 1 година

А ти от къде знаеш, че казва истината? Та ти дори не си чул другата страна, как можеш да знаеш къде е истината? Критично мислене, здравословен скептицизъм нещо така ... За доказателства да не говорим. Куп обвинения наговориха, но един грам доказателства не са изкарали. Мм уж някакви документи щеше да показва, ама нейната работа като Яне Янев - обикаляше с някакви папки, а накрая земята го погълна...

29

.

преди 1 година

Черната Златка кво мисли по въпроса?

28

неутрален

преди 1 година

парламента спешно трябва да разгледа случая,жизнено важно е за демократичното ни развитие

fallback