Снимка: БГНЕС
Анджелина Джоли и синът ѝ Мадокс кацнаха във Вашингтон заради специален повод.
 
47-годишната актриса пристигна в Белия дом, придружавана от най-голямото си дете, за вечеря с президента Джо Байдън и първата дама Джил Байдън. Събитието бе организирано от южнокорейския президент Юн Сук Юл и съпругата му Ким Кеон Хи.
 
Според източник, близък до Джоли, азиатско-американските връзки са важни за семейството на актрисата, тъй като тя и децата ѝ имат близки отношения с региона, включително Южна Корея. Мадокс, от своя страна, е учил в университета Yonsei в Сеул, а Анджелина на няколко пъти е посещавала страната заради своите хуманитарни мисии и работа с бежанците. По думите на източника, актрисата и нейният син са били изключително горди, че са получили покана за специалната вечеря.
 
За събитието Джоли избра изцяло бяла визия, комбинирайки винтидж сако от Chanel и дълга рокля, която е била направена за нея преди много години. Тя допълни дрехите с бронзови токчета, златен клъч и златно перлено колие. От своя страна, Мадокс избра черен костюм, бяла риза и черна вратовръзка, които комбинира с класически черни официални обувки.

Един от синовете на Анджелина Джоли рисува под псевдоним

Краят на една ера: Анджелина Джоли се разделя с ООН

Анджелина Джоли отново с децата на червения килим

 
След като снимките на майка и син се появиха в социалните мрежи, голяма част от потребителите ги описаха като булка и младоженец, които влизат в ресторант след сватбата си. Определено можем да видим приликата със сватбените герои, но Белия дом е място, което изисква официални и непреувеличени тоалети, така че изборът на Джоли и Мадокс е напълно разбираем и приемлив.

Още за посещението на Анджелина Джоли и други новини за звезди ще откриете в Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase