БГНЕС

Наближава датата за коронацията на Чарлз III на 6 май. По този повод в Уестминстърското абатство ще се съберат много видни гости, сред които ще бъде и принц Хари. Феновете на кралското семейство се интересуваха от въпроса къде ще седи на тържеството най-малкият син на краля, на когото беше забранено да излиза на балкона на Бъкингамския дворец заедно с висши членове на кралското семейство. Daily Mail научи къде точно е позициониран“бунтовния“ херцог на Съсекс.

Според източници Хари ще седи на десетия ред, където никой не може да го види. Някои експерти смятат, че подобно решение изглежда доста обидно. Това обаче всъщност би било истински късмет за Хари, тъй като той трябваше да е още по-далеч.
 
Между другото, известно е, че 5-годишният принц Луи, заедно с родителите си, както и принц Джордж и принцеса Шарлот, ще участват в тържественото шествие от Уестминстърското абатство до Бъкингамския дворец.
 
Също така се знае, че принц Уилям не иска да говори с брат си, тъй като му е ядосан заради обидите, които той е нанесъл на кралското семейство с многобройните си интервюта и мемоари. Официалната причина двамата да не се срещнат са натоварените им графици.
 

Меган Маркъл подготвя парти за рождения ден на Арчи

Принц Хари и Меган Маркъл превръщат коронацията в сапунена опера

Меган Маркъл с първа награда за подкаста си

Освен че церемонията е наистина историческо събитие, на тържеството членовете на семейството на монарха ще се срещнат лично за първи път с принц Хари след публикуването на скандалните му мемоари със заглавие Spare, в които авторът разкри много неприятни подробности от своя живот в двореца.

Още за предстощята коронация и отношението към принц Хари ще откриете в Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase