БГНЕС
fallback

Ирина Шейк е изключително откровена в интервюто си за майския брой на Harper's Bazaar, чиято корица краси. „Научих се да обичам несъвършенствата си“, казва руският супермодел, разкривайки, че е придобила повече увереност, след като е станала майка на дъщеря си Леа Де Сейн, която споделя с холивудския актьор Брадли Купър.

37-годишната красавица разкрива за първи път и житейските съвети, които нейната любима баба ѝ е дала, а именно:
 
„Винаги бъди себе си. Бъди мила с хората. Винаги бъди позитивна и благодарна за всеки един ден“. Синеоката брюнетка признава, че баба ѝ е вдъхнала самочувствието да бъде себе си. „Винаги съм се възхищавала на баба си. Тя беше моята икона по принцип във всичко. Тя винаги ме поощряваше. Това е истинската красота“, обяснява тя.
 
На снимките от фотосесията за изданието Шейк е знойна и секси както винаги. Тя демонстрира стройната си фигура в редица визии, вариращи от рокля с леопардов принт през прозрачно бельо до сутиен и минипола. Тя позира в дрехи и бельо на Giorgio Armani Limited Edition, Gucci, Michael Kors, Stella McCartney, Dolce & Gabbana и Wolford, бижута на Bulgari и Tiffany & Co.
 
Ирина казва още, че е придобила повече увереност в себе си, след като е станала майка преди 6 години като майчинството е променило възгледа ѝ за живота. 
 
 
Новите звездни двойки – Лео ди Каприо с Ирина Шейк и Тимъти Шаламе с Кайли Дженър

Ирина Шейк: Да бъда майка е най-прекрасното нещо
 
Кара Делевин с черен сутиен, Ирина Шейк с бял корсет – дефилето на Savage x Fenty 
 
„Майчинството определено ме накара да разбера, че не е нужно да се променям, за да се харесам на някого. Да си майка не означава, че не можеш да излезеш навън с минипола или да си публикуваш секси снимка.“

Още за разказа на Ирина Шейк и друго новини за звезди ще откриете в Tialoto.bg 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

4

Анонимен

преди 1 година

Посмалете малко тая бомбастика в определенията за красотата й. Влязох в препратката и снимките от зле по-зле.

3

Анонимен

преди 1 година

Ирина е интересен човек. Родена е в далечно сибирско градче, научена е на труд от малка...Амбициозна и умна. И до днес се грижи за родното си място, помага с дарения. Всеки човек е много по- различно нещо от това, което виждаш на повърхността.

2

Анонимен

преди 1 година

Направо е противно ПРОТИВНО всеки ВСЕКИ ден да ни навирате по някоя си не знам каква си от не знам къде си с отвратотелен отвратителен поглед и неприветлив външен вид и да ни я представят като МОДЕЛ, което значи обект за харесване и подражание. В Бъпгария е пълно с красиви лица, мъже и жени. Вие търсите единствено безплатно, на аванта, да качите нещо. И се унижавате, унижавате и страната ни. Толкова ли не проумявате доколко СТЕ ВРЕДНИ ?????

fallback