БГНЕС

Кристиано Роналдо може и да не се намира в най-добрия етап от професионалния си живот, но в личен план всичко е прекрасно. Футболистът дори имаше повод да празнува преди няколко дни.

38-годишният Роналдо, който в момента живее със семейството си в Саудитска Арабия след преместването си в местния „Ал-Насър“, сподели снимка с най-малката си дъщеричка, за да отпразнува първия ѝ рожден ден. Денят беше малко по-специален от останалите празници в дома на Роналдо, тъй като Бела Есмералда е истински герой, с който цялото семейство може да се гордее.
 
Дъщеричката на Кристиано се роди с леки усложнения и трябвало да прекара няколко дни под лекарско наблюдение, за да бъде сигурно, че всичко е наред. Тя също така е близнак, но брат ѝ Анхел не оцелява при раждането. Оттогава Роналдо често споделя снимки с Бела, показвайки на целия свят колко силна е тя и колко е горд с нея.
 
"Parabéns pelo teu primeiro ano de vida, meu amor. O papá ama-te muito!??“, написа футболистът в социалните мрежи под кадър с дъщеря си за рождения ѝ ден. В превод текстът гласи: „Честита първа годинка, любов моя. Татко те обича страшно много".

Кристиано и Джорджина показаха бебе Есмералда

Кристиано Роналдо със семеен празник в Майорка

Кристиано Роналдо с първа семейна снимка след загубата на сина си

На снимката Роналдо носи бяла тениска и сини шорти, докато Бела е облечена в бяла блуза с дантелена яка, тъмносиня жилетка и сиви панталонки. Момиченцето седи в скута на баща си, който се усмихва широко към камерата. Кадърът е заснет още през февруари, когато бе споделен от приятелката на Кристиано и майка на Бела – Джорджина Родригес.
 
 
 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Cristiano Ronaldo (@cristiano)

 
Още за празника в семейството на Роналдо и други новини за звезди ще откриете в Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase