Снимка: Getty

Наскоро Андреа Бочели и съпругата му Вероника Берти Бочели предприеха 300-километрово пътуване от Рим до родния град на италианския вокалист Лаятико само чрез езда. Пътешествието ще бъде показано в новия им филм, който разказва за невероятното любовно преживяване на двамата след почти 22-годишен брак.

„Пътуването: Музикален епизод“ показва как музикантът и съпругата му пътуват през спиращи дъха красиви пейзажи на родната им страна, като спират на духовни места по пътя, за да свирят заедно със специални гости, включително Майкъл Смит, TAYA, Таурен Уелс, 2Cellos и Тори Кели.

„Веднага след пандемията това, което Андреа много искаше, беше просто да язди коня и да не спира, докато и двамата не се изморят“, казва 39-годишната Вероника пред списание People. Тя отбелязва, че въпреки че живее в Италия през целия си живот, не е виждала много от местата, които посещава по време на филма. По думите ѝ, много хора са като нея и пътуват из целия свят, но не виждат това, което има в родната им страна и не оценяват красотата, която е около тях.

64-годишният Бочели е запален ездач, но Вероника не е яздила от дете, така че изпълнителят може само да се радва, че тя се съгласява да го придружи на това дълго пътуване. Той споделя, че е впечатлен от нейната упоритост и смелост отново да се качи на коня и да язди в продължение на дни. По думите му, това му е показало, че винаги има начин, ако има желание, и че жената до него има огромна сила на волята.

По време на пътуването Андреа научава важни житейски уроци не само от хората, с които се среща, но и от конете. „Това, което ме направи истински щастлив, беше да видя колко голям интерес има към едно духовно пътуване. Може би това е нещо, което всеки от нас трябва да направи“, казва още музикантът.

Цялата статия можете да  прочетете в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase