БГНЕС

Марша Крос – червенокосата красавица, която се превръща в емблема за домакинството в предградията на Америка. Актрисата става изключително популярна с ролята си на Бри ван де Камп от сериала „Отчаяни съпруги“, като героинята ѝ претърпява едни от най-големите промени на екран, превръщайки се от послушна съпруга и домакиня в самостоятелна, борбена и непоколебима жена и майка.

След като „Отчаяни съпруги“ приключва осемгодишното си господство на малкия екран, Крос има епизодични роли в други сериали, като най-голямата от тях е в „Куантико“, където играе президент Клеър Хас. Сега обаче актрисата е готова за съвсем ново начинание, показвайки че възрастта изобщо няма значение, когато става въпрос за постигане на съкровени мечти и цели.
 
„Беше чудо да оставя този товар до вратата и просто да си вляза“, казва Марша относно дебюта си в модата на 61 години. Тя участва в рекламирането на колекцията пролет/лято '23 на марката Farfetch, където си партнира заедно с модела Йонес Бенджима, познат още и като едно от бившите гаджета на Кортни Кардашян. Крос носи красива дълга жълта пола от Valentino, комбинирана с бежов потник, а на друга снимка ги заменя с рокля с дълъг ръкав на Ferragamo.
 

Джини от „Хари Потър“ се омъжи в 100-годишна рокля

Yass, boy: Balenciaga пуска пантофки за мъже

Като две капки вода – Брук Шийлдс и 16-годишната ѝ дъщеря на червения килим

Крос споделя, че приятелите ѝ се шегували, че модната ѝ кариера започва толкова късно. Тя пък отговаряла, че марката е напълно наясно с годините ѝ и никой не очаква пред обектива да застане 25-годишна жена. И макар да се справя чудесно като дебютант, Крос признава, че е била напълно шокирана да получи подобна покана.
 
Още за фотосесията на актрисата и други новини от света на модата ще откриете в Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase