Getty images
fallback

Меган Маркъл може да добави още една награда към името си, като този път бе почетена за постиженията си в медиите.

Медиите отвъд океана съобщиха, че херцогинята на Съсекс е сред победителите на тазгодишните награди Gracie заради подкаста си Archetypes, пуснат преди година. Организирани от фондацията „Алианс за жените в медиите“, статуетките се връчват за образцово програмиране и индивидуални постижения, създадени от, за и относно жените във всички медии в новинарския и развлекателния поток.
 
„Благодаря на фондацията за тази престижна чест. Това е споделен успех за мен и екипа зад Archetypes, чието мнозинство е съставено от жени, и вдъхновяващите гости, които се присъединяваха към мен всяка седмица“, каза Меган в изявление, споделено на уебсайта на Archewell Foundation.
 
Херцогинята на Съсекс получава признание за ролята си на водеща на подкаст, споделяйки наградата с Кейти Курик, която води подкаста Next Question, както и с Алекс Купър за Call Her Daddy. Звездите, които също бяха удостоени с чест през вечерта, включваха Кристина Апългейт, Трейси Елис Рос, Фейт Хил, Аманда Сайфред, Ава ДюВерней и Зиве, която се появи в Archetypes през есента.
 

Любов ли беше: Принц Хари може да подари остров на Меган Маркъл

Меган Маркъл споделя своя рецепта за торта в готварска книга

След като останаха без резиденция: Принц Хари и Меган Маркъл може да откажат поканата за коронацията на Чарлз III

Други наградени в телевизионната категория включват „Шоуто на Дрю Баримор“, сериалът Abbott Elementary и предаването Today, а сериалът The First Lady с участието на Виола Дейвис, Мишел Пфайфър и Джилиан Андерсън спечели престижната награда за изключителна продукция. Успехът означава отчетливо ниво на постижения, като признава изключителния талант, отдаденост и продукция, включени в създаването на проекта.

Още за наградата на Меган Маркъл и други новини за звезди ще откриете в Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

Анонимен

преди 1 година

Наградата е за съдържание, което има 2,1К харесвания и 32К нехаресвания. Тая жена да няма български корени? Да не е братовчедка на Копейкин?

14

mne

преди 1 година

нищо не разбрах, като е споделила наградата, в крайна сметка за кое място става на въпрос?

13

Анонимен

преди 1 година

Тази жена взе да получава разни "награди" едва след като се омъжи за мъжа си и докопа милиони му. Получи награда за борба с "институционалния расизъм", а седмица по-късно мъжо й обясни на простолюдието, че те двамата всъщност никога не били твърдели, че кралското семейство са расисти. Тогава за какво има дадоха такава награда? Сега пък "онеправданата дукеса" получава награда за подкаста си, който има рейтинг ТРИ (3) звезди от 10 в IMDb. Как стават тия работи...

fallback