БГНЕС

Анджелина Джоли може би най-накрая намери мъж, който да подкрепя всяка нейна инициатива за опазване на околната среда.

47-годишната актриса наскоро бе забелязана в компанията на милиардера Дейвид Майер де Ротшилд, като двамата изглеждаха повече от щастливи след напускането си на известен ресторант в Малибу. Според Page Six, срещата им продължила повече от три часа, а през цялото време Анджелина и Дейвид били много близки, не се притеснявали от камерите и феновете и постоянно се смеели на нещо.
 
За срещата Джоли беше облечена в черна рокля с няколко изрезки от двете страни. Тя допълни визията с черни токчета и черни слънчеви очила, а в едната си ръка държеше черен блейзър. Косата ѝ бе свободно пусната и разделена на две, а аксесоарите бяха сведени до минимум, като включваха само един златен пръстен.
 
От своя страна, Де Ротшилд беше облечен в дънки, синя блуза и синьо яке, които комбинира с черни обувки. Неговата леко дълга коса също бе пусната да се вее свободно на лекия калифорнийски бриз, а вместо слънчеви очила, милиардерът носеше диоптрични.
 
Докато до момента няма информация относно статута на отношенията между двамата, Де Ротшилд и Джоли определено имат за какво да си говорят, дори повече от три часа. Двамата споделят общ интерес за опазване на околната среда и осигуряването на по-зелена планета. Дейвид е описван като британски природозащитник и наследник на богатата фамилия Ротшилд, която се смята за една от най-богатите в света.
 

Краят на една ера: Анджелина Джоли се разделя с ООН

 

 

 

Оставя всичко и тръгва: Анджелина Джоли прекоси страната заради дъщеря си

 

Снимка за бъдещето: Анджелина Джоли се покри с пчели

Дейвид активно се занимава с активистки инициативи, опитвайки се да насочи вниманието на света към климатичните промени. 

 

Още за новото гадже на Анджелина Джоли и друго новини за звезди ще откриете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase