Снимка: БГНЕС
fallback

Даниел Радклиф обяви, че ще става баща. В събота представител на звездата от "Хари Потър" потвърди, че той и дългогодишната му партньорка, колежката му Ерин Дарк, очакват първото си дете, съобщи „Хафпост“, предаде БГНЕС.

Двамата имат връзка от повече от десетилетие, след като според сведенията са се запознали на снимачната площадка на филма Kill Your Darlings”, в който Даниел играе американския поет Алън Гинсбърг.

Британският актьор е най-известен с главната си роля в поредицата за Хари Потър, но е участвал и в "Жената в черно", "Виктор Франкенщайн", "Швейцарецът" и "Изгубеният град".

Миналата година той се превъплъти и в образа на пародийния певец Ал Янкович в сатиричния биографичен филм „Weird: The Al Yankovic Story“.

Даниел многократно е говорил за надеждите си да стане баща.

През 2013 г. той сподели пред списание „Time Out“: "Определено искам да имам деца. Израснал съм около много хора, които са имали деца. И видях прекрасната промяна в тях. Виждам, че това ти дава чувство за цел, което досега получавах само от работата. Искам това."

Даниел добавя: "Харесва ми идеята да бъда млад родител. Така ще имам енергия да играя футбол, въпреки че те ще бъдат по-добри от мен."

Миналата година обаче той също така сподели, че не би искал бъдещите му деца да тръгнат по неговите стъпки, правейки кариера във филмовата индустрия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

27

Анонимен

преди 1 година

Тоя беше грозен от малък и сега като гледам си е останал грозен

26

Анонимен

преди 1 година

Простички хорица пишат тук... Бегам към по-интелигентните форуми

25

Анонимен

преди 1 година

До 27. Отправи въпрос до Путин как се става джудже. Най-вече умствено. Той има опит от първа ръка.

fallback