Снимка БГНЕС

Стивън Сегал, една от иконите на американските екшъни от 90-те, отвори център по айкидо в Москва с намерението да подготвя руснаци да се присъединят към руските въоръжени сили.

Сегал, който стана руски гражданин през 2016, е главен инструктор в Руската федерация по бойния спорт от 2018.

„Младите хора, които видях днес, имат много голям потенциал. Трябва да отворим повече такива центрове, за да развием този потенциал. Важно е развитието на айкидо да напредва с по-бързи темпове“, каза Сегал пред ТАСС.

Сегал никога не е крил подкрепата си за руския президент Владимир Путин, когото в миналото е наричал „един от най-великите световни лидери, ако не и най-великият жив лидер днес“.

Наскоро Путин го награди с Орден на дружбата.

 

Коментари Напиши коментар

40

Я, па Я

преди 2 месеца

Хитлер също имаше почитатели сред западния елит и разни знаменитости. След войната жалкият им живот въобще не беше за завиждане. Но повечето се "преобуха" след разгрома на вермахта под ЕлАламейн и Сталинград. "Преобуха" се даже цели държави, чиито лидери усетиха миризмата на изгоряло около вратовете си. Та, това ще се случи и сега. Даже и тоя изкукал пенсионер с няколко присъди в САЩ и той ще се опита да "изглади" имиджа в последния момент. Депардио вече се изниза и запали руския паспорт.

39

пак аз

преди 2 месеца

Аз затова и вече не гледам негови филми. Такива путлеровци като тоя и депардиото заслужават само бойкот и забрава.

38

До32

преди 2 месеца

Кюстендилеца нокаутира един ММА боец за 30 секунди.Не ме вълнува какви са им полезните движения,но когато противника ще те удря както трябва боевете завършват за 30 секунди и кой ще ходи да ги гледа тогава тия циркаджии?Даже и в бокса след Тайсън няма истински мачове.Кобрата излезе срещу Кличко и оня можеше да го просне още в първата минута ама го чака.да го удари поне веднъж.