Getty images

Сезоните се менят, но едно нещо остава константа – безупречният стил на Кейт Мидълтън.

Безсъмнено най-стилната дама в британския кралски двор от времето на принцеса Даяна насам отново успя да впечатли с изявата си, като дори бурният вятър в Лондон не успя да развали настроението и визията ѝ. Тя присъства на церемония по случай Деня на Британската общност заедно с цялото кралско семейство, като това бележи и първото подобно събитие, на което Уилям и Кейт се появяват като принц и принцеса на Уелс.
 
Церемонията в понеделник се проведе и във важно място за Мидълтън и съпругът ѝ. Уестминстърското абатство е сцената, където двамата се вричат във вечна вярност през април 2011 година. Тогава те получиха титлите херцог и херцогиня на Кеймбридж от покойната кралица Елизабет, но след смъртта ѝ и възкачването на Чарлз на трона, сега Уилям и Кейт използват титлите принц и принцеса на Уелс, които преди това принадлежаха на родителите на принца – Даяна и Чарлз.
 
За специалното събитие Кейт беше истинско олицетворение на пролетта както цветово, така и чрез изобразените детайли по тоалета. Тя се облече в тъмносиньо яке с пеплум и пола с бял бродиран принт от Erdem. Принцесата завърши визията с тъмносиня шапка, добавяйки малко блясък с чифт обеци със сапфир и диаманти, които преди това бяха притежание на принцеса Даяна. Цялата картинка бе завършена с брошка с пера, която ѝ беше подарена от крал Чарлз.
 
Носейки тъмносини ръкавици и клъч в едната си ръка, Кейт трябваше да положи усилия, за да задържи шапката върху главата си. По пътя към Уестминстърското абатство принцесата на няколко пъти постави ръка върху тъмносиния аксесоар, за да може да се пребори с вятъра, който усилено се опитваше да ѝ го открадне.
 

Устойчива мода – Кейт Мидълтън облече своя рокля от 2019-а

 

Дамата в червено – Кейт Мидълтън впечатлява с костюм

 

 

 

Аксесоари 2023 – бижуто със слънчев камък на Кейт Мидълтън

Принц Уилям допълни съпругата си, обличайки тъмносин костюм с бяла риза и синя вратовръзка. 

Още за пролетната визия на Кейт Мидълтън и други новини за мода ще откриете в Tialoto.bg 
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase