БГНЕС

Точно както нейната героиня Моника, Кортни Кокс държи всичко да е перфектно. Ето защо, когато принц Хари написа в книгата си, че взел халюциногенни гъби по време на парти в дома ѝ, тя опроверга това. И в едно от своите интервюта наскоро разкри каква е истината за тях.

Припомняме, че още преди да излезе Spare, в началото на януари бяха публикувани откъси от мемоарите. В един от тях синът на Чарлз III разказва за случай от 2016 г., когато попаднал в къщата на Кокс. Тогава той признава за вълшебните гъби на любимата му Моника и това, че определено си падал по нея.
 
По повод твърденията на принца, Кортни отрече да му е давала халюциногенни вещества. „Не казвам, че е имало гъби! Определено не ги раздавах“, казва тя в интервю за Variety.
 
Актрисата не скри, че тогава Хари останал у тях за няколко дни.
 
„Той наистина е добър човек“, каза тя.
 
Кокс посочва, че с принца, който днес е на 38, останали приятели, но не поддържат комуникация през годините.
 
Звездата призна, че наскоро е срещнала Хари на рожден ден на общ приятел, но дори не го поздравила. По повод това, че тя е включена в неговата книга, Кокс обяснява, че все още не я е чела, но не се сърди.
 

Фотобомба: Кортни Кокс отново е Моника Гелър

Кортни Кокс отново като Моника – не дава апартамента на „Приятели“

Кортни Кокс се ядоса на Кание Уест заради „Приятели“

 
 
 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Courteney Cox (@courteneycoxofficial)

 
В мемоарите си Хари си спомня как се спъва в гъби, докато присъства на парти в дома на известната актриса. По това време Хари твърди, че му е казано, че Кокс „пътува по работа“ и няма нищо против той да остане в къщата.
 
Падал ли си Хари по Кортни Кокс, както и други новини за звездите от сериала „Приятели“, ще откриете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase