Снимка: БГНЕС
fallback

Шакира сподели, че раздялата с Пике е променила възгледите ѝ върху живота.

Певицата и футболистът бяха заедно 11 години, но през юни миналата година обявиха, че се разделят. Те имат двама сина - Милан на 10 г. и Саша на 8 г.
 
"Вярвах на това, че жената се нуждае от мъж, за да е завършена личност. Също - имах мечтата за семейство, в което децата имат майка и баща под един и същ покрив. Не постигаш мечтите си в живота, но животът има начини да те компенсира и аз мисля, че животът определено го направи с мен - с двете невероятни деца, които имам и които ме изпълват с любов всеки ден.
 
Винаги съм била доста зависима емоционално от мъжете, влюбвала съм се в любовта и мисля, че имам възможността да разбера тази история от друга перспектива - днес съм си самодостатъчна сама.", каза 46-годишната изпълнителка пред "Canal Estrellas".
 
Звездата споделя, че се чувства по-силна от лъвица, откакто се е разделила с 36-годишния футболист.
 
Какво още разказа тя четете в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

20

Анонимен

преди 1 година

Суха си вече маце и младежа се е осъзнал. Иска младо , фертилно и сочно!

19

да разлаем кучките

преди 1 година

До Анонимен "7 да , те на мъжете 20 Мин на ден с децата са им достатъчно , че имат по- важни работи . А , майката да ги гледа" ------- ти да не мислиш, че до сега за тия деца са се грижили родителите??? Сериозно??? И двамата със сериозни кариери, изискващи почти целогодишна липса от вкъщи??? Хахахаха... това да се родиш жена е няма такова проклятие хахах.. едно на ръка чисто хормоналните "проблеми", второ, че мисленето ви е изцяло емоционално и пожелателно без никаква връзка с реалния свят!

18

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен "23 годишната ще го зареже. Той е на 36. Винаги всичко се връща." --------------- 23 годишни винаги ще има! Питай ДиКаприо хахахаха

fallback