Снимка: БГНЕС
fallback

Шакира отново нападна бившия си Жерар Пике и новата му приятелка Клара Чиа Марти в новата си песен - "TQG".

Текстът гласи: "Вече не си добре дошъл", "Да те видя с новата ти ме нарани", "Забравих какво изживяхме. И това те обиди. И животът стана дори по-добър за мен. Ти вече не си добре дошъл тук", "Видях как приятелката ти се опитва да привлече вниманието ми. Това дори не ме разгневява, смея се, смея се", "Кажи на новата ти, че аз не се състезавам за мъжe", "И сега ти искаш да се върнеш, предполагах, че ще е така. Харесваш снимките ми".

 
Певицата казва, че се чувства по-добре и по-весела, откакто не е с Пике.
 
Още за отношенията им и песента - четете в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

Бачо Кольо

преди 1 година

Някои хора не знаят как да губят май...

12

Ела

преди 1 година

Хората, които наистина са продължили с живота си, не се връщат назад, за да разюоплят стари рани, а се занимават с живота си, наистина. Шакира се оказа инфантилна, злобна, отмъстителна, дребнава и незряла. Жалко, възпитава двама бъдещи мъже. Чудеса се случват, но за сега на тези деца не им се пише нищо хубаво с майка, която е тончно толкова незряла, колкото са и те. Лошо, лошо ...

11

Ела

преди 1 година

Нищо от това, което казва Шакира, не е вярно. Ако наистина му се надсмива, нямаше да има нуждата да го каже публично. Както е казала Джаки, ако се налага да казваш на всички, че си дама, значи не си. И нейната работа същтата. Щом се налага да разправя навред как го е преживяла, че е висока топка, че не знам какво още, значи нищо от това не е вярно. Хората, които наистина са преживели травмата и са продължилли с живота си, не се занимават да го тръбят от покрива на черквата.

fallback