Общ преглед
Новият сезон на "Като две капки вода" стартира ударно, като на сцената излязоха кандидатите за победа Кали, Яна Маринова, Дара Екимова, Керана, Христо Гърбов, Христо Петков, Владо Михайлов, Тома Здравков и голямата изненада на вечерта – дуетът на Ралица Паскалева и Димо Алексиев.

В първата вечер победата безапелационно грабна певецът Тома Здравков с безупречна имитация на българската рок легенда Данчо Караджов.

Певицата Кали избра да влезе в образа на Елена Папаризу. Веднага след нея на сцената се появи обичаният актьор Христо Гърбов, който се превъплъти в Сашо Роман и развълнува всички с изпълнение на „Мой ангеле“.

Дара Екимова показа завидни музикални и танцови умения с избора си на първа песен. Тя излезе под прожекторите като Кристина Агилера с хита „Fighter”.

Актрисата, продуцент, каскадьор и сценарист Яна Маринова изненада всички с избора си на първа имитация. Тя заложи на корейския артист PSY и неговия хит „Gangnam Style”, който изпълни заедно с Funky Monkeys.

Първата вечер на сезон „Неделя“ продължи с рок звученето на легендите от „Depeche Mode”. В образа на вокалиста им Дейв Геън влезе актьорът Христо Петков. Овациите на журито в състав Хилда Казасян, Димитър Ковачев – Фънки, Веселин Маринов и Магърдич Халваджиян събра актьорът и музикант Владо Михайлов, който пресъздаде Дони с изпълнение на хита „Мания“.

Талантливата певица Керана показа вокалните си умения като великата Лайза Минели. В края на шоуто бе разкрита и още една тайна – звездният дует. Актьорите и водещи на „Игри на волята: България“– Ралица Паскалева и Димо Алексиев слязоха от асансьора, преобразени като австралийските звезди Кайли Миноуг и Ник Кейв за емоционалното изпълнение на „Where The Wld Roses Grow”.

Бутонът на късмета отреди следващата неделя Кали да се появи като рапърката Lizzo, а Христо Гърбов като Afroman. Яна Маринова ще изпълни балада на Никол Шерцингер, Керана ще трябва да имитира цял оркестър – Камчия, Дара ще рапира като Криско, Христо Петков ще влезе в образа на Росица Кирилова, а Димо и Ралица – ще пренесат зрителите в света на куклите с дуета на Aqua – Barbie girl, Владо Михайлов ще трябва да танцува и пее като Мадона, а победителят Тома ще се наложи да обуе токчетата на Шаная Туейн.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Още новини

Коментари Напиши коментар