Снимка: Getty

Орландо Блум разкрива, че романът му с Кейти Пери може понякога да бъде наистина голямо предизвикателство. Британският актьор, казва в новия брой на списание Flaunt, чиято корица краси този месец, че връзката му с майката на 2-годишната му дъщеря Дейзи Доув не е никак лесна. Сексапилната 46-годишна холивудска звезда споделя, че с годеницата му често им е трудно да се разберат един друг.

Орландо смята, че една от причините за това е и фактът, че с 38-годишната Кейти творят в две напълно различни индустрии. Блум казва пред изданието следното: „Ние се намираме в два много различни басейна. Аз невинаги непременно разбирам нещата от нейния басейн и мисля, че тя също невинаги разбира ситуацията в моя басейн“.

Орландо признава: „Понякога нещата между нас са наистина, наистина, наистина предизвикателни. Няма да лъжа. Определено се борим с нашите емоции и креативност“.

Тези дни ще се появи втори сезон на сериала на Amazon Prime „Карнивал Роу“, в който Орландо и Кара Делевин са в главните роли, а Кейти пък работи като съдия в шоуто American Idol, като същевременно периодично изнася концерти в Лас Вегас, Невада. Въпреки че признава за предизвикателствата в отношенията им, Блум все пак изразява благодарност за това, което двамата имат заедно. „Мисля, че и двамата сме наясно колко сме благословени да се намерим и да се свържем по този уникален начин. Определено никога няма да скучаем заедно“, обясни той.

Вижте снимките на Орландо за списание Flaunt в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase