БГНЕС
Дженифър Лопес и Бен Афлек са решени да покажат на целия свят, че любовта им този път е завинаги и критиките към връзката им са напразни.
 
Съпрузите, които бяха широко обсъждани заради поведението си на наградите „Грами“ тази година, отбелязаха Свети Валентин с направата на еднакви татуировки. Това е и първият им Ден на влюбените като женена двойка, след като си казаха „Да“ два пъти през изминалата година.
 
Серия от снимки, споделени от Лопес в социалните мрежи, показва новото произведение на изкуството върху телата на влюбените. Татуировката представлява знака за безкрайност, върху чиито краища са изписани имената Бен и Дженифър. През средата на символа преминава стрела, която е нарисувана точно над реброто на Лопес.
 
От своя страна, Афлек си е направил малко по-семпла татуировка. Актьорът има две пресичащи се стрели с буквите „J“ и „B“ една върху друга.
 
В колекцията от снимки са добавени и няколко забавни кадъра на двойката, включително един, в който Бен и Джен възстановяват сцена от видеото към песента Jenny from the Block от 2000 година. На тази въпросна снимка Афлек седи зад съпругата си, а едната му ръка е върху задните ѝ части, докато Лопес се усмихва широко към камерата.
 

Дженифър Лопес за раздялата с Бен Афлек: Най-тежкият момент в живота ми

 

Дженифър Лопес и Бен Афлек с първи празник като семейство

 

Как Дженифър Лопес промени Бен Афлек?

„Отдаденост. Честит Свети Валентин, любов моя“, написа Джен под снимките. Останалите кадри включват различни романтични моменти от миналото и настоящето, както и профилна снимка на Афлек, на която той се усмихва спокойно със затворени очи. Феновете могат да видят и топла прегръдка между влюбените, както и целувка за края на колекцията.

Още за Джей Ло и Бен Афлек, както и новини за други светски двойки ще откриете в Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase