БГНЕС
fallback

Сагата между Джони Деп и Амбър Хърд заприлича на холивудски сюжет. Актрисата успя да раздели звездата от „Карибски пирати“ с дългогодишната му партньорка Ванеса Паради, от която той има две деца.

Двамата се запознаха на снимките на „Дневникът на едно пиянде“ и преживяха бурна връзка, покрай която Деп за първи път сключи брак, но той не продължи дълго.
 
Разводът като че ли бе по-продължителен и с последствия и за двамата. Първо Амбър го обвини в домашно насилие и Деп загуби ролите си в киното, а по-късно актьорът успя да възстанови доброто си име.
 
Вече е готова документалната поредица от две части, проследяваща тяхното събиране и разделяне.
 
Тя е налична за гледане в стрийминг платформата HBO Max. Двете части с експлозивни доказателства, интимен личен архив и задълбочени интервюта от двата юридически екипа, изследват делото за клевета между Джони Деп и Амбър Хърд във Върховния съд на Обединеното кралство, както и важния и наболял въпрос за домашното насилие.
 
На 23 февруари в стрийминг платформата ще бъде достъпен за гледане и „Джони срещу Амбър: процесът“, посветен на конфликта между бившите съпрузи. В него, отново в две части, се проследява делото между двамата в Щатите.
 

Сагата официално приключи: Амбър Хърд и Джони Деп се разбраха

 

Амбър Хърд не се предава, подава нова жалба срещу Джони Деп

 

 

Амбър Хърд не победи Джони Деп в съда, но го задмина по рейтинг

По време на процеса бившата съпруга на Джони Деп Амбър Хърд го обвини в домашно насилие. В „Джони срещу Амбър“ се прави ретроспекция на всички представени доказателства по време на делото в Обединеното кралство.

Още за документалната поредица и други новини за кино ще откриете в Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

32

Смятай...

преди 1 година

щом това са документалните филми към днешна дата, човечеството е обречено.

31

G.I. Joe

преди 1 година

Този рай води в ада. Даваха го и безплатно по id extra.

30

Чик чок

преди 1 година

И не ми ползвай замените на букви. Такива папагали трябва да плащат за такива неща.

fallback