Снимка: bTV
fallback

Актьорът и влогър Стефан Попов-Чефо ще бъде част от новия сезон на Survivor в отбора на "Известните". Дни преди старта той споделя с какви емоции поема в шоуто, защо скача с "бутонките напред", на всичко ли е готов в името на победата.

Би ли описал Survivor с три думи?

Мечта, казарма, катарзис.

Защо реши да се запишеш за участие в предаването?

Защото животът е прекалено кратък да не го изживея на абсолютен максимум. Няма време да ме е страх. Няма време да живея скучно. Утре ще съм на 50 и ще ме е яд, че съм пропуснал шансове заради малодушие или възпиращата реплика “ами ако”. Няма “ами ако”. Скачам с бутоните напред.

Какво смяташ, че никога не би направил в Survivor?  

Няма такова нещо. Мисля, че съм готов на всичко, за да победя. Но и не всичко е на всяка цена. Не бих бил гадняр и не бих нарушил общочовешки принципи.

Кой (какво) ще ти липсва най-много, докато си в Survivor?

Липсата те прави слаб. А всяка липса е самовнушена. Хората не се нуждаем от нищо, ние си измисляме от какво да се нуждаем и коя липса да ни отслаби. Така че нищо няма да ми липсва.

С какъв тип участник никога не би се сближил? Участник с какъв характер и качества би могъл да се превърне в твой приятел?

Аз съм емпат и усещам всеки човек с каква енергия е - позитивна или негативна, тъмна или светла. Сближавам се спонтанно с хора със светла енергия и слънчева аура. Не харесвам сърдитковци, мрънкачки или вечно оплакващи се начумерени “жертви” на собствените си страхове.

Кой житейски урок ще ти помага най-много в Survivor?  

Философията на стоицизма - древното учение, което те учи на търпение през болката и това, че всичко в живота ни трябва да се обича, независимо дали е под нашия контрол или не.

Кой е най-големият ти страх? Имаш ли фобии?

И аз, като всеки човек, имам различни страхове, но никога не позволявам те да владеят действията ми. Куражът не е отсъствие на страх. Това е да се страхуваш и въпреки това да действаш.

Как реагираш, когато си ядосан?

Благодарение на стоицизма успешно съм развил сериозна емоционална интелигентност. Никога няма да тръгна да врякам, нагрубявам или обиждам. Нали знаете - “който се ядоса първи, губи”.

Ако можеше да срещнеш себе си, какво щеше да е първото ти впечатление?

“Този малко прекалява с тази искреност. Верно ли го каза това? Трябва ли да казва всичко, което мисли? Господи!”

Ако снимат филм, посветен на живота ти, какво ще бъде неговото заглавие?

“Напук на лошите”.

Кой е най-големият компромис, който си правил?

За добро или не, бих казал, че за някои неща съм безкомпромисен. Смея да твърдя, че съм се подвеждал по не добрия вкус в началото на колебливата си влогърска кариера, за да мога да достигна по-бързо до по-голяма аудитория. Нещо, което сега никога не бих направил.

Ако можеше да върнеш времето назад, какво би променил?

Нищо. Няма провали или грешки в този живот. Има само опит. Въпросът е да можеш да го извлечеш.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

50

Руси

преди 1 година

Този пък какъв е ? Само аз ли не го знам кой е? Как така известен ?

49

Анонимен

преди 1 година

Коментарът говори повече за коментиралия, отколкото за коментирания.

48

Кирчо

преди 1 година

Завистливи злобари

fallback