БГНЕС

Мария Шрайвър е потърсила житейски съвет в манастир след развода си с Арнолд Шварценегер.

По време на появата ѝ в подкаста на Хода Котб този понеделник, журналистката каза на водещата, че е почувствала свобода и възможност да бъде себе си след подаването на документите за развод през юли 2011 година. До онзи момент Шрайвър и Шварценегер бяха женени в продължение на 25 години.
 
В разказа си Мария споделя, че е почувствала необходимост да потърси истината за живота и затова се е насочила към манастир, където да получи най-ценните и важни уроци. Там преподобната майка ѝ е дала разрешение да бъде истинската Мария – нещо, което Шрайвър казва, че никога не е разкривала преди. Журналистката казва, че е постъпила в манастира, за да търси тишина и съвет, но преподобната майка е смятала, че не това е точната причина.
 
„В края на посещението ми тя ми каза, че съм отишла там, за да търся позволение“, спомня си Шрайвър. Именно тогава преподобната майка е казала, че Мария не може да остане в манастира, но вече има позволението да потърси себе си в истинския свят и да живее по свой начин.ц
 
По думите на Шрайвър, тя никога не си е позволявала да е чувствителна, да бъде уязвима, да бъде слаба, да е поставена на колене. Въпреки упоритостта си, светът някак си е успял да я победи, но сега Мария е готова да се поучи от грешките си и да поеме ролята, която съдбата ѝ е отредила в живота.
 

Арнолд Шварценегер загуби половината си състояние при развода

Синът на Арнолд Шварценегер се стопи

На 73 години: Арнолд Шварценегер тренира шест пъти в седмицата

На друго място в интервюто Шрайвър казва, че както възпитанието ѝ като член на семейство Кенеди, така и бракът ѝ с Шварценегер, често са я карали да се чувства невидима. 

Още от разказа на Мария Шрайвър и други новини за звезди ще откриете в Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase