Снимка: БГНЕС

Стана ясно коя е жената, с която принц Хари е изгубил девствеността си.

Той разказа в мемоарите си "Spare", че за първи път е правил секс, когато е бил на 17 г. Това се случило зад оживена кръчма през 2001 г. Тогава принцът беше студент в колежа "Итън", близо до Уиндзор.
 
Хари каза, че жената е била по-възрастна от него, но не издаде коя е. Сега самата тя направи това. Става дума за Саша Уолпол. Сега тя е на 40 г., има 2 деца и работи като багеристка.
 
Саша разказва, че тогава тъкмо се била разделила с първия си приятел. Той се появил в кръчмата с новата си приятелка. Саша Уолпол била с разбито сърце и пила доста алкохол.
 
"Хари беше приятел и знаеше, че съм опустошена и разстроена. Така че когато новата му приятелка (на бившия) се появи, Хари знаеше как се чувствам. Той не ми даде прегръдка - вместо това ми купи шотове. Донесе ми няколко шота, за да каже: "Хайде, нека да повдигнем настроението"", обяснява дамата пред "The Sun".
 
Всичко това се случва на рождения ден на Уолпол. Тя навършвала 19 г. Хари ѝ подарил картичка, в която пишело: "Скъпа Саш, честит рожден ден и не се напивай прекалено! За щастие, аз ще съм там, за да те наглеждам. С много любов. Благодаря за всичко".
 
Освен това, принцът ѝ подарил плюшена играчка Мис Пиги, която спечелил в увеселителен парк.
 
"Той спечели Мис Пиги с тропически аутфит и когато дойде на партито ми я даде като подарък с картичката. Забелязах, че Хари беше напъхал в сутиена на Мис Пиги допълнително хартия, за да уголеми бюста ѝ.", споделя багеристката.
 
Саша и Хари се запознали, когато дамата работила в имението на крал Чарлз Трети - "Хайгроув". Там се грижила за конете.
 
Тя разкри още, че сексът между нея и принцът бил едва 5 минути.
 
Какво още разказа тя за случката четете в teenproblem.net

Коментари Напиши коментар

38

Браво на Хари!

преди 1 месец

С тази весела типично тийнейджърска история той ми стана симпатичен. Някакъв гадняр решил да изостави момичето си точно в навечерието на нейния рожден ден. Хари е разбрал и е бил мил с нея, повдигнал е самочувствието й. А пък тя, хитрушата, хем се е отблагодарила на Хари така, както е било по силите й, хем е натрила носа на дотогавашния си вероломен приятел - "Ти реши да ми вгорчиш рождения ден, но аз под носа ти си хванах принц!" Браво Саша, някои гаднярчета заслужават точно такъв ответен удар!

37

Анонимен

преди 1 месец

Аз си мислех, че в зората на живота му го е запленила някоя супер хубавица - топмодел, млада актриса и победителка в престижен конкурс за красота. А защо не и някоя опитна придворна дама с ефектна хубост, която от най-високо място да е получила дискретно поръчение да разкрие на младия принц тайните на любовното изкуство и да го обучи. Но явно Хари и в юношеската си възраст е бил самодеец.

36

Спомних си

преди 1 месец

Някои актуални нашенски напеви: "Горе, горе на черешата", а също и чалгаджийския хит "Ще те хапят комари". В тази последната творба на чалгаджийските певчески изстъпления се казва: "Качвам те на джанката, круши да береш!" Човек като си пийне повечко шотове, може и зад някоя английска кръчма да намери джанка, по клоните на която да му се привидят круши, а багеристката да му стори приказна принцеса.