fallback

Общ преглед
Новият Survivor ще предложи на зрителите мащабни игри и изпитания и нов начин на реализация, при който предаването ще се излъчва почти в реално време.

Сред популярните лица в Survivor 7 ще бъдат футболистът Благой Георгиев, кулинарното гуру Божана Кацарова,  певицата Татяна и влогърът Стефан Попов – Чефо. За оцеляване в екзотичното риалити ще се борят също ММА боецът Георги Валентинов, актрисата Снежана Макавеева, колегата й Филип Буков, както и други познати лица - атлетът и модел Иван Булкин, моделът Марго Купър и инфлуенсърката Стефани Разсолков. Всички те ще бъдат част от племето „Известни“, а срещу тях ще се изправи племето „Воини“- мъже и жени с изключителни качества и постижения в различни сфери на живота. Сред тях са брокер, гемолог, екскурзовод, студент, юрист и други.

Веднага щом се озоват край най-топлите води на планетата - тези на Карибско море, сървайвърите ще се сблъскат с капризите на времето, ще преживеят тежки лишения, ще влязат в серия от епични битки и ще сключват сложни съюзи. За да стигнат до финала и да грабнат титлата "Последният оцелял" в многокомпонентната игра, те ще трябва да покажат комплексни качества - устойчива психика, физическа сила, находчивост, комуникативност и стратегическо мислене.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

Защо?

преди 1 година

Защо наричате тези хора "известни" и с какво според вас за известни? Или те са си платили за този "известност"?

16

Аз

преди 1 година

От известните съм чувала само Джийзъса и Стефани, ама щото живее в квартала...

15

Анонимен

преди 1 година

О не, почна се! :((((((((((

fallback