БГНЕС

Чарлз III и останалите членове на неговото семейство ще бъдат безкомпромисни с Хари и Меган. Единственото нещо, което херцозите на Съсекс искат от тях в момента, е едно извинение или капитулация, но това едва ли ще стане. На това мнение е Том Бауър, който написа неоторизираната биография на Маркъл преди време.

По думите на експерта, било наивно кралят и принц Уилям да търсят „мирна среща на върха“ с Хари и неговата съпруга. В тази връзка той призовава да пуснат официално изявление, с което да опровергаят твърденията на двойката.
 
„Те искат Уилям, Кейт и крал Чарлз да кажат, че семейство Съсекс са абсолютно прави и са били онеправдани. Но те не са прави и не са били в това положение“, казва Бауър в интервю за предаването Good Morning Britain.
 
Според писателя, ако кралското семейство направи компромис с двойката, която е доказала във времето, че не е надеждна и казва лъжа след лъжа, е все едно сама да подкопае имиджа на монархията, която Елизабет Втора гради толкова години.
 
Хари и Меган с колосални щети за кралския двор
 
Том обяснява още, че с признанията си принцът и неговата съпруга, които се отделиха в САЩ, са причинили колосални щети на британския кралски двор. След като обкръжението на покойната кралица не даде изявление заради техния разказ пред Опра Уинфри, сега Чарлз не бива да прави същата грешка и да мълчи отново, смята експертът.

Принц Хари стигна още по-далеч: Бил роден да е донор на принц Уилям

Устойчива мода: Чарлз III с палто на 40 години

Мемоарите на принц Хари удариха кралското семейство, но какви са последствията?

 
 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Archewell by Harry and Meghan (@archewell_hm)

 
„Откакто се появиха пред Уинфри, Меган и Хари бълваха безкрайни обвинения, погрешни твърдения, неточности и често откровени лъжи“, казва той. Според него те не може да продължават до безкрай.

Още за отношенията между Чарлз II, Хари и Меган, както и други около британския монарх ще откриете в Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase