Снимка: БГНЕС
fallback

"Да беше ромче от Столипиново, щяхме да му съчувстваме за липса на семейни ласки". Това написа председателят на Атлантическия клуб в България д-р Соломон Паси в Twitter по повод автобиографична книга на Принц Хари.

"Но кралският му background предполага, че той ще решава световните проблеми, а не глобусът — неговите. И ще стиска зъби, за да дава повече, отколкото взима от света", смята д-р Паси.

За “Хари”. Да беше ромче от Столипиново, щяхме да му съчувстваме за липса на семейни ласки. Но кралският му background предполага, че той ще решава световните проблеми, а не глобусът — неговите.
И ще стиска зъби, за да дава повече, отколкото взима от света.

— Dr. Solomon Passy 🇺🇦 (@PassySolomon) January 15, 2023

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

59

Анонимен

преди 1 година

Путинофилите като видят Паси-то и им призлява. Отново се проява шиз_френната им същност и уж болшевики, пък защитават британски принц от злия Паси. Няма такъв смях! Заради Паси-то любимата им раZZия не може да ни "асвабади" за трети път и така отново да живеем в расийский мир с масквичите и показните магазини.

58

do 58 Обективно

преди 1 година

Значи Хари може да каже "своята" истина, а никой друг не може? Кое му е обективното? И защо крещите? Крясъците издават безсилие. А "истината" на Хари е "истината" на една примитивна пар_ца_леса, дето като тийнейджърка се е снимала пред Бъкингам, а стаята й е била облепена с плакати на лейди Ди (снимките ги има в нета), но тя никога не била чувала за принц Хари, докато не са им уредили среща "на сляпо". После "истината" се промени, че са се запознали в Инстаграм. И как да им се вярва ?

57

Знаете приказката.

преди 1 година

!

fallback