БГНЕС

Дългоочакваният трейлър на „Памела, любовна история“ най-накрая е тук.

От платформата Netflix, където ще може да бъде гледан филмът само след няколко дни, пуснаха първия официален клип за предстоящата история на една от най-известните и сексапилни актриси на 90-те години. В него ще се разкаже всичко за Андерсън – от ранните ѝ години в Холивуд до небезизвестната секс касета, която разваля не само живота, но и брака ѝ.
 
На фона на забавена, сякаш призрачна версия на песента Lovefool на Cardigans от 1996 година, 2-минутният трейлър започва с 55-годишната Андерсън, която говори за изтичането на еротичния запис с вече бившия ѝ съпруг Томи Лий. Тя казва, че касетата е причината за зараждането на желанието да вземе нещата в свои ръце и най-накрая да стане ръководител на живота си.
 
„Трябваше да направя кариера от парченцата, които бяха останали, но няма да бъда опечалената красавица. Поставям себе си в налудничави ситуации... и оцелявам“, казва Андерсън във видеото.
 
Говорейки пред списание People, режисьорът Райън Уайт казва, че актрисата най-накрая разказва историята си със свои думи, но също така все още не знае и кои архивни видеа са използвани и какво е взето от личните ѝ дневници.

Семейна подкрепа за Памела Андерсън при дебюта ѝ на Бродуей

„Не съм жертва, а оцеляла“: Памела Андерсън разказва своята история

Несполуки в любовта: Памела Андерсън се развежда с четвъртия си съпруг

„Тя ни даде пълна свобода да използваме всичко от миналото ѝ, за да разкажем историята по най-добрия начин. Това е знак за това колко истински е живяла Памела. Тя притежава всяка част от живота си – добрата, лошата и грозната. Това е невероятно уязвим, но в същото време смел начин да живееш“, казва режисьорът.
 
Още за филма и други новини от света на киното четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase