Снимка: Getty Images
fallback

Принц Хари твърди, че брат му принц Уилям и Кейт Мидълтън са изградили бариера срещу Меган Маркъл.

 
Хари се надявал, че това, че си е намерил съпруга, ще сближи него и Уилям. Но смята, че принц Уилям и Кейт вярвали в стереотипи.
 
"Вложих доста надежда в идеята, че ще бъдем Уилям и Кейт, заедно с аз и някого. Мислех, че като сме четиримата, аз и Уилям ще се сближим повече, ще можем да излизаме и да вършим работа заедно. Правих това доста често, като третото колело, което понякога беше забавно, но предполагам и малко неловко на моменти. Не мисля, че те някога са очаквали да създавм връзка с някого, като Меган, която имаше много успешна кариера. Имаше много стереотипи, за които и аз бях виновен в началото. Американска актриса. Фактът, че това бе в мислите ми и някои от начините, по които брат ми и снаха ми се държаха, създаваха бариера, която им пречеше да я приветстват. Американска актриса, разведена, двурасова.", каза той в  "Harry: The Interview" по ITV.
 
Още за отношенията четете в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

33

ПроСоТо

преди 1 година

абе странна си е работата!...В Европа има ДВАНАДЕСЕТ монархии,но нас ни занимават САМО с британската!!??...Все пак не сме член на "Обединетото кралство",нали?!...Тогава ЗАЩО ?

32

До 29

преди 1 година

Ми не ги чети бе

31

Анонимен

преди 1 година

Доста наивно момченце. Споделя, че го отблъсквали момичетата с throne syndrome, а се нахака точно на такава. обиграна с мъжете хищна хиена, по дърта от него, възползваща се от кралския му статут и липса на разсъдък след дългото вземане на drugs. използва го като кукла за да си отмъщава, осмивайки короната и британците.

fallback