Getty
fallback

Принц Хари не вижда как би се върнал някога към предишната си роля в кралското семейство. Това заявява самият херцог на Съсекс пред Андерсън Купър.

В нов трейлър, пуснат преди предстоящото 60-минутно интервю с водещия на CNN, 38-годишният Хари бързо отхвърли идеята, когато Купър му задава този въпрос.Принц Хари не вижда как би се върнал някога към предишната си роля в кралското семейство. Това заявява самият херцог на Съсекс пред Андерсън Купър.
 
„Виждате ли време, в което ще се завърнете като член на кралското семейство на пълен работен ден?“. Това пита 55-годишният Купър в клип, споделен в Twitter от 60 Minutes.
 
„Не“, отговаря принц Хари. Кадрите продължиха да се въртят от разговора на Хари с 18-кратния носител на награда „Еми“ журналист, като глас зад кадър казва, че „разкриващият“ специален филм ще бъде излъчен в неделя по CBS и после по Paramount+.
 
Предстоящият разговор на принц Хари с Купър ще бъде първото му телевизионно интервю в САЩ, за да обсъди своите мемоари, които ще излязат на 10 януари.

След откровенията пред Опра, принц Хари готов за следващото си интервю

Последици от филма на Меган и Хари: Връзката между синовете на Даяна официално е приключена

Интервюто на Хари с водещия е едно от двете, в които той участва, за да рекламира книгата на издателя Penguin Random.

Още за признанията на принц Хари и други новини от британския кралски двор ще откриете в Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

21

ПроСоТо

преди 1 година

симпатяга е принцот Гари !..Нещял да са връща към "кралските си задлъжнения" ?!..Че родата му отдавна го лиши от въпросните "задължения" !!!..Да праща африканката на борсата!..Така или иначе жените вървят повече..А за себе си да запази едно задължение:-Да си посръбва шотланско ,но в умерени количества..

20

нострадамус

преди 1 година

Новата цел на талибаните.

19

Алекс

преди 1 година

Като не иска.да му спрат държавната издръжка.Като се хване на работа,няма да му остава време за щуротии.Същото се отнася и за алчната му жена.

fallback