IStockphoto

Бебе е един от най-мечтаните подаръци за Коледа за много двойки. Уви, не при всички той ще бъде под елхата. Все пак тези работи не стават лесно, а и щъркелът просто може да запразни по-отрано тази година. Но другата отново ще донесе вързопчета в много домове - кой колкото е поискал или заслужил. 

Следейки отблизо живота на звездите, през последните месеци много от тях споделиха радостта си с нас, че ще стават родители. Други пък увеличиха семейството си за втори път. 
 
Някои пръснаха луди пари за пищни украси, тематични партита за разкриване пола на бебето и още толкова за посрещането на пеленачето у дома. По-голямата част от тях все още не са показали отрочетата си отблизо в социалните мрежи. Но измежду тях има и такива, които не се притесняват от това и го правят, за да зарадват последователите си в социалните мрежи. 

Време е да си припомним кои звезди ще са в трепетно очакване на бебешки плач през 2023-а: 
 
1. Златка Райкова 
 
Безспорно плеймейтката направи голяма изненада. Месеци след сватбата на Благой Георгиев, с който се раздели, тя е заченала от друг. Става дума за къдрокосия аременец Карен, който й предложи брак. 
 
Отивайки на почивка на Малдивите в началото на декември, блондинката не се стърпя и показа, че е напълняла в областта на корема. И то как - чрез топлес снимка под душа край плажа. 
 
След като пусна радостната вест, за която някои предполагаха вече, тя започна да говори по-открито за своята бременност. И отговаряйки на въпроси на фенове в Instagram разкри, че вече е минала четвърти месец и знае пола на бебето. Попитана какво е, тя посочи, че се надява да е момиченце. 
 
За да си го върне на бившия, Русата Златка не спира да показва колко обичана е от своя нов годеник. С него наскоро разкриха, че ще си имат момченце. 
 
 
 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от zlatkaraykova (@zlatka_raykova)

 

Бебета 2022 - кои наши звезди се сдобиха с рожба?

Бебета 2021: Кои български звезди се сдобиха с рожба през изминалата година?

Бебета 2020: Кои български звезди родиха през изминалата година?

Бг звезди, които се сдобиха с бебета през 2019 г.

2. Кака Лара ще става баба 
 
Както самата тв водеща съобщи, нейната дъщеря Бернарда очаква първото си детенце. 
 
В началото на ноември бъдещата майка направи специално парти, с което разкри, че носи момченце. Разбира се, на него специални гости жяха нейните родители, като не само Лара Златарева, но и Владо Береану (нейният бивш съпруг), споделиха снимка от него. 
 
Още за звездните бебета, които чакаме през 2023-а, както и други новини за известни личности, ще откриете в Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase